Haal alles uit uw Apple-apparaten

Waarom kiezen voor Apple in uw bedrijf?

Apple-apparaten zoals iPhones, iPads en MacBooks zijn populair. Wie gewoon is om op Mac te werken, vindt het fijn om dat ook op de werkvloer te doen. Medewerkers hechten wel wat belang aan de werkinstrumenten die ze ter beschikking krijgen. Door hen zelf te laten kiezen met welke apparaten ze werken verhoogt u hun productiviteit. Denkt u er ook aan om Apple-apparaten te integreren in uw bedrijfsnetwerk? Worstelt u met de installatie of de configuratie? Onze gecertificeerde Apple consultants helpen u met plezier.

Ik wil een gratis Apple-audit
 

Ontvang een gratis
Apple-audit

Bent u klaar voor Apple in uw bedrijf?

Vooraleer we Apple-apparaten integreren in uw bedrijf, vinden we het belangrijk om even uw huidige IT-infrastructuur onder de loep te nemen.

Met welke apparaten werkt u momenteel? Wenst u uitsluitend met Apple-apparaten te werken of wilt u dit combineren met bijvoorbeeld Windows-apparaten? Hoe wilt u de productiviteit van uw medewerkers hiermee verhogen? Hoe zit het met de veiligheid van uw gegevens als er vanop veel verschillende apparaten wordt gewerkt? Het zijn maar enkele van de vragen die we samen met u overlopen.

Verwacht u aan:

  • Een interactieve analyse waarin we nagaan hoe Apple-apparaten in uw bedrijfsnetwerk kunnen ge├»ntegreerd worden
  • Een concrete lijst met actiepunten die ervoor zorgt dat u zeer snel met uw Apple-apparaten aan de slag kunt
  • Geheel vrijblijvend advies zonder enige verdere verplichting

Vraag uw gratis audit nu aan! 

We houden rekening met uw privacy. Meer informatie over wat we met uw gegevens doen, staat in onzeprivacyverklaring.

 

Apple-apparaten integreren? Dat doen we in drie stappen

 

 

1. Gratis audit

Denkt u erover na om met Apple-apparaten aan de slag te gaan, maar weet u niet goed hoe u dit concreet moet aanpakken? Dan is een gratis Apple-audit ongetwijfeld iets voor u.

Wij komen naar u en we stellen u enkele vragen die u zonder enige voorbereiding kunt beantwoorden. Op basis van uw antwoorden stellen we een lijst op met concrete actiepunten om uw Apple-apparaten te integreren. Heeft u nog vragen? Dan geven we u meteen een antwoord. Wat dat mag kosten? Niets, we komen gratis bij u langs.

 

 

2. Implementatie

Is de kogel door de kerk? Heeft u besloten om Apple-apparaten in uw bedrijfsnetwerk te integreren? Super! Dan is het nu tijd voor het echte werk. Onze gecertificeerde Apple consultants komen bij u langs om uw Apple-apparaten snel en tegelijk ook veilig te integreren. Uw voordeel? Voortaan werken uw medewerkers met de toestellen waar zij het best mee kunnen werken. Dat zorgt voor een betere productiviteit.

 

 

3. We helpen u waar nodig

Is er een probleem, zou u graag iets willen veranderen of heeft u gewoon nood aan wat advies? We staan dag en nacht voor u paraat. Onze consultants beantwoorden met plezier uw vragen en helpen u meteen verder.

Indien mogelijk, dan doen we dit via remote support. Indien niet, dan komen we snel even bij u ter plaatse.

 

 

Wenst u meer informatie?

 

 

Heeft u nog vragen? Weet u niet zeker of die gratis audit wel iets voor u is?
Wij geven u met veel plezier meer informatie.

We houden rekening met uw privacy. Meer informatie over wat we met uw gegevens doen, staat in onze privacyverklaring.

Op de hoogte blijven?
Stuur me de maandelijkse nieuwsbrief van Smartsys en uitnodigingen voor seminars