IT-monitoring

IT-monitoring

Wij analyseren de werking van uw bestaande IT, monitoren en grijpen in waar nodig. Op basis van uw noden gaan we op zoek naar het meest voordelige pakket.

Technische audit: advies op maat

Technische audit: advies op maat

Bij een technische audit analyseren wij uw bestaande IT. Na het uitvoeren van de technische audit ontvangt u een uitgebreid verslag met een gedetailleerde omschrijving van uw IT-infrastructuur. We vertellen u ook concreet hoe we uw IT-omgeving kunnen optimaliseren.

SmartDesk All-in

SmartDesk All-in

Concentreer u uitsluitend op de essentiële zaken van uw bedrijf.  Kies voor onze all-informule en voor een vast bedrag per maand, beheren wij alles wat met uw IT te maken heeft. Mocht er zich toch een probleem voordoen, dan lossen wij dit meteen op.

SmartDesk Basic

SmartDesk Basic

Laat de gezonde werking van uw IT nooit in gevaar komen dankzij onze constante monitoring. Indien we onregelmatigheden constateren, dan contacteren we u meteen en stellen we een oplossing voor.

SmartDesk Minimal

SmartDesk Minimal

Monitor zelf de werking van uw IT. Via mail of webinterface houden we u op de hoogte van de gezondheid van uw ICT. Stelt u onregelmatigheden vast, contacteer ons dan meteen. Wij verschaffen u de nodige informatie of komen ter plaatse indien nodig.

24-7 ondersteuning

24-7 ondersteuning

Ontvang onmiddellijk hulp bij problemen. Ook buiten de kantooruren en tijdens het weekend staan onze experten klaar om u te voorzien van een professionele dienstverlening. Bij Smartsys staat de klant centraal. Wij zorgen er dan ook voor dat uw IT-infrastructuur altijd de gewenste prestaties levert.

Helpdesk

Ik wil een goede dienstverlening