Naar de cloud

De perfecte cloud voor uw KMO

Samen gaan we op zoek naar de meest budgetvriendelijke cloudoplossing voor uw bedrijf. Privaat, publiek of hybride? Wij passen aan volgens uw noden en budget.

Private cloud

Private cloud

U krijgt in ons datacenter een eigen toegewijde server die u niet hoeft te delen met anderen. De capaciteit kunnen we aanpassen aan uw bedrijf. Onze experten bieden onderhoud en support zodat uw medewerkers altijd en overal toegang hebben tot uw cloud. Geniet van uw eigen privé-cloud, aangepast aan uw noden en budget.

Public cloud

Public cloud

Ook in de public cloud kunnen we uw IT de ruimte bieden die u nodig heeft. Onderhoud en verdere ontwikkeling gebeurt door externe providers. Hierdoor betaalt u alleen de services die u gebruikt. Plots meer of minder ruimte in de cloud nodig? In slechts enkele minuten passen we de capaciteit aan.

Hybrid cloud

Hybrid cloud

De hybride cloud combineert de voordelen van privaat en publiek in een budgetvriendelijke formule, aangepast aan wat uw bedrijf nodig heeft om altijd en overal te blijven werken. Samen met u gaan we op zoek naar de beste opslagplaats voor uw data en werkplaats voor uw software. We zorgen voor een feilloze samenwerking tussen de cloudsystemen.

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365

We bieden u het meest geschikte Office-pakket voor uw bedrijf. We kunnen dit aanpassen aan de noden van elke KMO en support verlenen indien u dat wenst. Zo hebben uw medewerkers altijd alles bij de hand om flexibel te werken.