Soft- en hardware

Soft-en hardware

Wij selecteren en testen de producten van onze partners zorgvuldig. Zo bouwen we een duurzame relatie op met hen en bieden we uw bedrijf alleen het allerbeste aan. Bovendien hoeft deze kwaliteit zeker geen meerprijs te betekenen. Dankzij de uitgebreide testperiode kennen onze experten de producten door en door en bieden ze de beste service, ook na verkoop.

Server, opslag & netwerk

Server, opslag & netwerk

Wij hebben experten in huis voor hardware, software en andere diensten die samen op zoek gaan naar het juiste pakket voor uw bedrijf. Geef uw medewerkers altijd en overal alles bij de hand om hun werk zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Beveilig uw data tegen aanvallen en verlies. Selecteer samen met ons kwaliteitsvolle hardware binnen uw budget.

Virtualisatie

Virtualisatie

Dankzij virtualisatie is uw bedrijf niet langer afhankelijk van een fysieke server. Al uw bestanden worden op verschillende plaatsen opgeslagen en gesynchroniseerd. Wanneer een technisch defect zich zou voordoen, merken uw medewerkers hier niets van. Bovendien liggen de aankoopprijs en het elektriciteitsverbruik lager.

Back-up & Replicatie

Back-up & Replicatie

Dataverlies door een technisch defect, menselijke fout of hack is voor elk bedrijf een nachtmerrie. Om te voorkomen dat gegevens verloren gaan, raden we aan regelmatig een back-up te maken. U kiest zelf wanneer dit gebeurt en hoe geautomatiseerd dit verloopt. Ook uw volledige website houden we graag bij als replicatie.

Beveiliging

Beveiliging

Natuurlijk doen we er alles aan om een inbreuk te voorkomen. Zo zorgt u ervoor dat uw gegevens niet bij de foute mensen terechtkomen. Verlies zelf geen tijd aan onnodige of onveilige wachtwoorden. Wij beveiligen uw bedrijfsnetwerk tegen ongewenst bezoek.

Hardware

Hardware

U wenst uw medewerkers ook letterlijk alles in handen te geven om efficiënt te kunnen werken. Wij hebben een breed scala toestellen in ons assortiment. Onze experten konden een uitgebreide productkennis opbouwen doordat we deze toestellen ook langdurig testen. We hangen niet af van bepaalde merken en bieden dus de perfecte hardware voor uw bedrijf en budget.

Licentiebeheer

Licentiebeheer

Licenties die ongebruikt blijven, verloren gaan of niet tijdig van eigenaar veranderen kunnen veel geld en tijd opslorpen. Wij helpen u alle licenties te beheren en ondersteunen uw softwaremanagement. Zo behoudt u de controle over uw budget en hoeft u zich geen zorgen te maken over de regelgeving. Samen gaan we op zoek naar de meest voordelige formule.

Zeker van mijn hard- en software?