Werk als een team

Laat uw team nog beter samenwerken

Werk efficiënt samen als team dankzij onze cloudbased software. Maak het uw teamleden mogelijk informatie te ontdekken, te delen en er samen aan te werken. Communiceer via Skype en verbeter uw klantenrelaties dankzij CRM.

Informatie delen en toegankelijk maken

Informatie delen en toegankelijk maken

Informatie ontdekken, delen en er samen aan werken. Dat is wat uw team nodig heeft om op een flexibele manier te kunnen werken. Beheer uw documenten en projecten op een centrale plaats en maak ze voor elke werknemer eenvoudig toegankelijk. Via de smartphone, tablet of laptop heeft elke werknemer alle informatie in handen om op eender welke plaats aan de slag te gaan.

Smartsys integreert de cloudbased software die het beste bij uw bedrijf past. Dankzij Sharepoint, OneDrive voor Bedrijven, Dropbox of OneNote bent u in geen tijd flexibel aan het werk.

Altijd en overal in contact

Altijd en overal in contact

Zoek niet langer naar een moment waarop iedereen op kantoor aanwezig is. Met Skype voor Bedrijven kunt u chatten, online vergaderen en uw scherm delen in enkele muisklikken. Sta altijd en overal in contact met uw medewerkers. Het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding. Wij maken u wegwijs in het gebruik van de software.

Klantenrelaties efficiënt beheren

Klantenrelaties efficiënt beheren

Speel in op wat uw klanten echt willen. Breng alle informatie over uw klanten en prospecten samen in het Microsoft CRM-systeem en verstevig uw klantenrelaties. Zonder grote investeringen professionaliseert u het verkoopproces en de effectiviteit van marketingacties.

Nog beter teamwork