Vraag uw gratis Proof-of-Concept van Azure Virtual Desktop nu aan

U wil graag vanop elk toestel aan uw vertrouwde desktop en applicaties kunnen? Of u wilt kostenefficiënter omspringen met Windows-licenties? Dan is er Azure Virtual Desktop, een clouddienst voor het virtualiseren van desktops en applicaties. De tool is speciaal ontworpen voor Microsoft Azure en biedt zo heel wat voordelen.

Om u de mogelijkheden en voordelen te laten ontdekken zetten we voor u volledig gratis een Proof of Concept-omgeving op. Wat krijgt u binnen deze PoC?

 • Gratis setup van uw Azure Virtual Desktop-omgeving.
 • Volledige functionaliteit van AVD zodat u na testen indien gewenst dezelfde omgeving breder kan uitrollen.
 • Opleiding van één van onze experten die je de werking en functionaliteit van Azure Virtual Desktop uitlegt.

Let wel: het gebruik van Azure is niet gratis, ook niet tijdens deze PoC. We helpen u wel dit verbruik onder controle houden. U geeft aan op welke momenten u wilt testen en zorgen dat uw omgeving enkel verbruikt tijdens deze momenten. Wordt de omgeving niet gebruikt, zoals in het weekend of ’s avonds dan schakelen we deze uit. Ook dat is een voordeel van de Azure-omgeving.

Vraag je gratis Proof-of-Concept aan

Interesse in Azure Virtual Desktop? Dan is het nu hét moment om aan de slag te gaan.

  We houden rekening met uw privacy. Meer informatie over wat we met uw gegevens doen, staat in onze privacyverklaring.

   

  De voordelen van Azure Virtual Desktop

  • Op elk toestel

  U kan werken op elk toestel. Het enige wat u nodig hebt is een internetverbinding. u logt online in en u kan aan de slag alsof u op uw eigen toestel werkt.

  • Altijd beschikbaar

  U hebt vanop elk toestel altijd uw besturingssysteem en al uw applicaties tot uw beschikking. U kan dus altijd, overal en vanop eender welk toestel aan de slag.

  • Up-to-date

  U hoeft geen tijd meer te steken in het installeren van updates. U hebt altijd de meest recente versie tot uw beschikking.

  • Perfect beveiligd

  Uw virtuele desktop is beter beveiligd dan een gewoon toestel, dankzij de out-of-the-box security-functies die Azure biedt.

  • Prijskaartje

  U doet geen investeringen meer in dure werkstations en verandert van een Capex- naar Opex-verhaal. Met snelle up- en downscaling en een prijskaartje op basis van wat u gebruikt.