IT voor de kmo

Concentreer u op wat echt belangrijk is

Maak u geen zorgen meer over uw IT. Concentreer u voortaan op wat echt belangrijk is in uw bedrijf. Smartsys optimaliseert uw IT terwijl uw medewerkers probleemloos hun werk kunnen verderzetten. Ondervindt u toch een probleem? Een team van twintig experten staat voor u klaar.

Onze diensten

Soft- en hardware

Onze experten kennen onze producten door en door. Uit het brede aanbod selecteren ze de soft- en hardware die perfect bij uw bedrijf past.

IT-ondersteuning

Wij analyseren de werking van uw bestaande IT, monitoren en grijpen in waar nodig. Op basis van uw noden gaan we op zoek naar het meest voordelige pakket.

Naar de cloud

Samen gaan we op zoek naar de meest budgetvriendelijke cloud voor uw bedrijf. Privaat, publiek of hybride? Wij passen aan volgens uw noden en budget.

Werk als een team

Werk efficiënt samen als team dankzij onze cloudbased software. Maak het uw teamleden mogelijk informatie te ontdekken, te delen en er samen aan te werken. Communiceer via Skype en verbeter uw klantenrelaties dankzij CRM.

Apple hardware

Krijg professionele ondersteuning bij de installatie en de integratie van al uw Apple hardware. Onze gecertificeerde Apple experten beantwoorden al uw vragen. Zo hoeft u zelf niet te stressen en kunt u meteen aan de slag.

Helpdesk

Heeft u hulp nodig? De medewerkers van onze helpdesk staan voor u klaar. Ze staan u bij met raad en daad en helpen u verder tot er een oplossing is voor uw probleem. Gedaan met onnodig tijdverlies, wij zorgen ervoor dat u snel verder kunt werken.