Helpdesk

Contacteer onze helpdesk

We zijn bereikbaar van 8u30 tot 17u30:

Remote support

Wenst u rechtstreekse support, dan kan dat ook via onze remote support tool. Klik hier om de Smartsys Remote Support tool te openen. Er opent zich een nieuwe pagina. Als de vraag komt om de toepassing te bewaren of om deze uit te voeren, kies dan uitvoeren.

 

Klik hier voor remote support »

Meer controle over uw IT

Soft- en hardware

Onze experten kennen onze producten door en door. Uit het brede aanbod selecteren ze de soft- en hardware die perfect bij uw bedrijf past.

IT-ondersteuning

Wij analyseren de werking van uw bestaande IT, monitoren en grijpen in waar nodig. Op basis van uw noden gaan we op zoek naar het meest voordelige pakket.

Naar de cloud

Samen gaan we op zoek naar de meest budgetvriendelijke cloud voor uw bedrijf. Privaat, publiek of hybride? Wij passen aan volgens uw noden en budget.

Werk als een team

Werk efficiënt samen als team dankzij onze cloudbased software. Maak het uw teamleden mogelijk informatie te ontdekken, te delen en er samen aan te werken. Communiceer via Microsoft Teams en verbeter uw klantenrelaties dankzij CRM.

Uw slimme vergaderzaal

Ontdek SmartMeet: slimme, geïntegreerde vergaderzalen maken samenwerken en communiceren met uw werknemers gemakkelijker, waar ze zich ook bevinden. Vind de uitrusting die bij uw kmo past en vergader zonder frustratie.

Bellen met Microsoft Teams

Met SmartVoip zorgen we dat u kan telefoneren via Microsoft Teams, met dezelfde functies als een telefooncentrale. Zo hebt u al uw communicatiemiddelen in één app en bent u altijd ondersteund door Smartsys.