Microsoft Azure

De cloud die uw bedrijf een boost geeft

Onbeperkt schaalbaar, flexibel in te zetten, een waaier aan clouddiensten, redundantie die bedrijfszekerheid garandeert en meer, Microsoft Azure is hét publieke hyperscale cloudplatform dat uw bedrijf naar nieuwe hoogten tilt. Met zowel Infrastructure-as-a-Service (IaaS) als Platform-as-a-Service, kunt u met Azure de cloud samenstellen die werkt voor uw bedrijf en gewenste toepassing.

Doe een gratis Azure Readiness Assessment
 

Wat kan Smartsys u bieden?

Smartsys kiest voor een customer-first-aanpak als we spreken over cloud. Dat betekent dat we altijd kijken wat voor u de beste oplossing is. Omdat we geloven in de kracht van Azure, zoeken we meestal eerst naar de mogelijkheden van het Microsoft Azure-platform. Volgens ons is de publieke cloud de toekomst en Microsoft Azure heeft daarvoor de belangrijkste troeven in handen. Bovenop de mogelijkheden van het platform zelf, bieden  we volgende diensten aan om de meerwaarde van Azure voor uw bedrijf te versterken.

 • Managed services

We zorgen voor het monitoren, beheren, onderhouden en beveiligen van uw Azure-cloud. Bent u SmartDesk-klant? Dan wordt dit standaard meegenomen in uw supportformule.

 • Expertise en ervaring

Smartsys heeft de nodige Azure-expertise in huis. Voeg daar de knappe koppen van onze Cronos Groep-collega’s aan toe en u zit bij ons goed. Met onze hands-on ervaring in het migreren en opzetten van Azure-omgevingen brengen we u moeiteloos naar de cloud.

 • Transparantie

We bezorgen u iedere maand een duidelijke factuur met al uw Azure-kosten. Dat maakt het overzichtelijk om te zien hoe en waar uw budget in de cloud precies besteed wordt.

 • Security

Azure bezit de nodige tools om uw cloudomgeving optimaal te beschermen. Daar bovenop beschikt Smartsys over een ISO 27001-certificaat voor databescherming. Zo beveiligen we uw data en omgeving maximaal, afgestemd op uw noden.

 • Innovatie

Als onderdeel van de Cronos Groep beschikken we over partners die u op elk ICT-domein – van ERP en CRM over AI, machine learning en meer – kunnen ondersteunen en een koppeling maken met uw Azure-omgeving.

 • Lokale support

Zit u met een probleem? Onze in house Azure-experten bieden u lokale kwalitatieve support. En dat in het Nederlands, Frans of Engels.

 

Waarom Microsoft Azure?

Microsoft Azure biedt een ontzettend performant en veilig cloud platform met heel wat voordelen. Bovendien zet Microsoft volledig in op Azure. Er worden met een enorme snelheid nieuwe componenten en diensten gelanceerd voor het cloudplatform. Uw cloud wordt dus alleen maar beter met de jaren. Microsoft is dan ook momenteel de meest gekozen cloud provider en blijft verder marktaandeel winnen ten opzichte van belangrijke concurrenten als Amazon (AWS) en Google (Google Cloud).

Hybride-vriendelijk

Flexibiliteit

Bedrijfs-
zekerheid

Waterdichte beveiliging

Innovatie

Privacy-garanties

Transparant

Data-inzichten

Boek nu uw gratis
Azure readiness assessment

Wat mag u verwachten?

Uw organisatie is uniek, dus ook zo uw cloudnoden. Iedere applicatie heeft specifieke eisen voor beveiliging, prestaties, beschikbaarheid, kosten, dataopslag, enzovoort. Een generieke “one-size-fits-all” cloudomgeving bestaat dus niet. Dat betekent dat u een migratie naar Azure goed moet voorbereiden.

Wij beoordelen uw ‘Azure Readiness’ en geven u een idee van uw mogelijkheden, werkpunten en risico’s bij een migratie naar Azure. Dat doen we in drie stappen.

 • Intake: tijdens een korte call bespreken we met u de scope van het assessment en wordt een datum vastgelegd voor een (virtueel) bezoek.
 • Assessment: Onze expert maakt een analyse van uw huidige omgeving. Vervolgens bekijken we samen met u de analyse, de pijnpunten en een mogelijke toekomstvisie.
 • Rapport: u ontvangt een rapport over wat we bespraken en met meer details. In dit rapport staan al onze bevindingen en aanbevelingen om verdere stappen te zetten bij de migratie naar Azure.

Is uw onderneming klaar voor Microsoft Azure? Boek hieronder uw gratis Azure readiness assessment.

  We houden rekening met uw privacy. Meer informatie over wat we met uw gegevens doen, staat in onze privacyverklaring.