Uw IT in goede handen

Lig niet wakker van uw IT

Wilt u zich niets aantrekken van uw IT? Dan bent u bij Smartsys aan het goede adres. Wij monitoren de werking van uw bestaande IT, geven u proactief advies en we zorgen ervoor dat u er zelf geen tijd aan hoeft te spenderen. Geef uw IT uit handen aan onze SmartDesk-medewerkers en slaap op beide oren. Op basis van uw noden gaan we op zoek naar het meest voordelige pakket.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Hoe ondersteunen we u?

Monitoring

Wij houden uw omgeving continu in het oog. Wordt er een storing gedetecteerd? Dan krijgt onze helpdesk hiervan direct een melding en wordt een support-ticket aangemaakt.

Proactieve support

Is uw back-up geslaagd? Zijn er updates of patches? Is uw antivirus volledig functioneel? We houden u er proactief van op de hoogte.

Helpdesk

U kunt altijd rekenen op onze ervaren medewerkers. Dit kan telefonisch, per e-mail of via onze support-portal. Kan uw probleem niet vanop afstand opgelost worden? Dan komen naar u toe.

Rapportage en advies

Dankzij onze portal heeft u op ieder moment een overzicht van de status van uw tickets. Op regelmatige tijdstippen zitten we met u samen om onze dienstverlening te evalueren én u te adviseren.

De voordelen voor u

Continuïteit verzekerd

IT die stilvalt of slecht functioneert, kan uw bedrijf volledig verlammen. Ook uw medewerkers en klanten moeten altijd en overal op uw infrastructuur kunnen rekenen.

Gemoedsrust

Lig niet langer wakker van uw IT. Wij zorgen voor de goede werking van uw IT-infrastructuur. Zo kunt u zich concentreren op belangrijkere zaken.

Raak niet achterop

Een slimme kmo grijpt de opportuniteiten die zich voordoen. Laat uw IT-infrastructuur u niet tegenhouden. Wij dragen flexibiliteit hoog in het vaandel en helpen u de concurrentie steeds een stap voor te blijven.

Focus op wat écht telt

Maak meer tijd voor essentiële zaken zoals het sturen van uw medewerkers. Geef uw zorgen uit handen, maar behoud de controle over uw budget.

Een volledig team achter u

Met SmartDesk haalt u niet 1 IT’er in huis, maar een heel team van specialisten. U kan dus altijd rekenen op de kennis die u nodig heeft, op het moment dat u deze nodig heeft. Zelfs in het weekend of na de kantooruren!

Geen budgettaire verrassingen

Weet u graag op voorhand hoeveel budget u maandelijks aan de kant moet houden om de goede werking van uw IT-infrastructuur te kunnen garanderen? Dat begrijpen we. Daarom bieden wij u een vaste prijs per gebruiker per maand.

Onze formules

Er zijn twee mogelijke formules als u voor SmartDesk kiest:

SmartDesk Basic

In dit geval kiest u ervoor om het initiatief bij u te houden. Wij monitoren uw IT-omgeving. Wordt er een storing of afwijking gedetecteerd? Dan nemen we contact met u op.

Wilt u dat wij dit voor u oplossen? Geen probleem. Naast het vaste basisbedrag worden de gepresteerde uren op het einde van de maand afgerekend.

Vraag vrijblijvend een offerte

SmartDesk All-in

Als u liever het volledige beheer van uw IT uit handen geeft en vooraf wil weten wat dit kost, dan is SmartDesk All-in iets voor u. We nemen het volledige beheer van uw IT-omgeving over aan een vaste prijs per gebruiker per maand.

We zorgen ervoor dat uw IT-omgeving up-to-date is en blijft. Als er zich problemen voordoen lossen we deze meteen op.

Alleen bij installatie van nieuwe hardware of software wordt er een extra kost aangerekend.

Vraag vrijblijvend een offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u zo snel mogelijk

  We houden rekening met uw privacy. Meer informatie over wat we met uw gegevens doen, staat in onze privacyverklaring.

  Op de hoogte blijven?
  Stuur me de maandelijkse nieuwsbrief van Smartsys en uitnodigingen voor seminars

  Wat onze klanten ervan vinden

  Mediùs Verzekeringen

  "Met Smartsys klikte het meteen. We legden hen de situatie uit in een paar gesprekken en kozen samen een strategie. Voor ondersteuning en het opvangen van de pieken, kozen we hun smartdesk all-in contract waarbij ze voor een vast bedrag in de maand onze omgeving beheren.”

  Gudrun Group

  "Smartsys helpt ons altijd erg snel. Of het nu vroeg in de morgen, laat op de avond of weekend is, er staat altijd iemand van Smartsys paraat. Wij zien Smartsys dan ook als een unieke gesprekspartner op vlak van ICT en het is veel gemakkelijker werken met slechts één leverancier."