Referenties

Almasy kiest voor hybride netwerkinfrastructuur

Magazijn- en archiefinrichting op maat

Almasy, gevestigd in Hoogstraten, is gespecialiseerd in magazijn- en archiefinrichting. Concreet leveren ze bijvoorbeeld archief- en magazijnrekken, lockers en kasten of winkelrekken. Niet alleen maken ze deze producten zelf, ze beschikken ook over een eigen transport- en montagedienst. Zo willen ze hun klanten zo snel mogelijk bedienen. Dat is alleen mogelijk met een goed uitgekiende ICT-strategie.

Hybride netwerkinfrastructuur

Toen hun server- en netwerkinfrastructuur aan vernieuwing toe was, klopten ze aan bij Smartsys. Na een grondige analyse stelde Smartsys een hybride netwerkinfrastructuur voor. Enerzijds werd er gekozen voor een lokale serverinfrastructuur op basis van VMware virtualisatietechnologie. Anderzijds gebruikt Almasy nu ook het MS Office 365 cloudplatform.

Flexibele werkplek

Door te kiezen voor een hybride netwerkinfrastructuur, kunnen de medewerkers voortaan op een flexibele manier aan de slag. Ze kunnen altijd en overal gebruik maken van de nodige applicaties of de nodige documenten raadplegen. Het enige wat ze daarvoor nodig hebben, is een internetverbinding.

Betrouwbare en stabiele ICT-infrastructuur

Om de continuïteit van de onderneming te kunnen garanderen, is een betrouwbare en stabiele ICT-infrastructuur onontbeerlijk. Na de installatie van de nieuwe netwerkinfrastructuur, ziet Almasy zich gewapend voor de toekomst. Uiteraard kunnen ze ook rekenen op de ondersteuning van onze medewerkers. Daarvoor sloten ze een Smartdesk all-incontract waardoor ze zich voortaan op de essentiële zaken van het bedrijf kunnen focussen. Zo beheren wij voor een vast bedrag per maand alles wat met hun netwerkinfrastructuur te maken heeft.