Referenties

Hybride IT-infrastructuur bij Dombrecht Distribution

Geen kans voor inbrekers

Of we het nu leuk vinden of niet, een inbraak is snel gebeurd. Bij Dombrecht Distribution doen ze er dan ook alles aan om inbrekers het leven zuur te maken door in te zetten op inbraakpreventie. Al sinds 1989 specialiseren ze zich als groothandel in het verdelen van mechanische, mechatronische en elektronische veiligheidsartikelen. In de loop der jaren hebben ze voortdurend hun productportfolio bijgewerkt, wat resulteert in een zeer uitgebreid keuzeaanbod op het gebied van sleutels, sloten, kluizen en elektronische oplossingen.

Lokale servers in combinatie met MS Office 365

Een goed werkende ICT-infrastructuur is voor Dombrecht Distribution uiterst belangrijk. Zowel de logistieke, administratieve als de financiële bedrijfsprocessen worden namelijk aangestuurd via de ERP-software van Navision. Dat deze software dan ook altijd optimaal moet werken, hoeft geen verdere uitleg. Naast Navision maken ze ook intensief gebruik van Microsoft Office 365. In eerste instantie gebruiken ze vooral de e-mailserver en SharePoint Online, maar daarnaast installeerden we ook Skype voor Bedrijven en OneDrive voor Bedrijven. Bij Dombrecht Distribution gebruiken ze ook de software van Exclaimer, waarmee ze automatisch hun handtekening kunnen toevoegen aan e-mails vanop om het even welk apparaat.

Om de continuïteit van de bedrijfsprocessen te garanderen, werd er gekozen voor een hybride infrastructuur. De ERP-software van Navision staat op lokale servers, terwijl MS Office 365 en Exclaimer vanuit de cloud aangedreven worden.

Service en support centraal

Dombrecht Distribution was op zoek naar een partner met ervaring. Na wikken en wegen, kwamen ze bij Smartsys terecht. Aangezien service en support een belangrijke basisvereiste was voor hen, kozen ze voor een Smartdesk all-incontract. Zo zijn ze er zeker van dat hun infrastructuur constant gemonitord wordt. Bovendien weten ze op voorhand hoeveel dit zal kosten per maand. Zo komen ze nooit meer voor onaangename verrassingen te staan.