Referenties

Gudrun: Smartsys als onestopshop voor onze ICT

Pralines en truffels aan een eerlijke prijs
Gudrun Group is een belangrijke leverancier in het ontwikkelen, produceren en commercialiseren van Belgische pralines en chocoladetruffels. Al sinds 1942 produceert de Gudrun Group verfijnde Belgische pralines tegen een eerlijke prijs. Om dat te kunnen doen, investeren ze heel sterk in hun mensen, maar ook in het verbeteren van hun technologie.

ICT-problemen vermijden die de productie stilleggen
Aangezien de verwerking in de fabriek in grote mate geautomatiseerd verloopt, is een goed werkende ICT-infrastructuur van het allergrootste belang. “Vanaf het moment dat de ICT-systemen het laten afweten, staat de productie volledig stil. Wij hebben dus nood aan een betrouwbare partner die ons op elk moment kan helpen,” aldus Pierre Swenden, ICT-manager bij Gudrun Group.

Smartsys garandeert bedrijfscontinuïteit en vernieuwt ICT-infrastructuur
Uiteindelijk kwamen ze terecht bij Smartsys en kozen ze voor een SmartDesk all-inovereenkomst. Zo hoeven ze zelf geen tijd meer te besteden aan het ondersteunen van hun ICT. Smartsys nam alle taken over en werd een betrouwbare partner die de continuïteit van Gudrun Group monitort en garandeert. Daarnaast werd ook de volledige ICT-infrastructuur van Gudrun Group vernieuwd. Zo schakelden ze over naar gevirtualiseerde servers plus extra controle die de continuïteit op vlak van ICT garandeert en ervoor zorgt dat de productie niet stilvalt.

Smartsys als unieke gesprekspartner
“De samenwerking met Smartsys verloopt heel goed en de communicatie is zeer vlot. Elke week komt er iemand van Smartsys langs. Die kent de fabriek, de mensen en de apparatuur intussen door en door. Smartsys helpt ons ook altijd erg snel. Of het nu vroeg in de morgen, laat op de avond of weekend is, er staat altijd iemand van Smartsys paraat. Wij zien Smartsys dan ook als een unieke gesprekspartner op vlak van ICT en het is veel gemakkelijker werken met slechts één leverancier,” zo vertelt Pierre Swenden ons.