Referenties

Smartsys bespaart Transpico tijd en kopzorgen

Verplaatsen van zware machines
Transpico focust zich al sinds 1930 op het verplaatsen van zware machines. Hun dienstenaanbod beperkt zich daarbij niet alleen tot transport. Ze zorgen ook voor de montage en de demontage van machines. Zo groeide Transpico uit tot de vaste partner van heel wat toonaangevende bedrijven uit verschillende industriële sectoren. Door hun sterke groei kon ook hun ICT-infrastructuur niet achterblijven. Daarom gingen ze op zoek naar een partner die het beheer van hun ICT-omgeving op zich wou nemen. Zo kwamen ze bij Smartsys terecht.

Focus op de werkvloer
“Onze focus ligt altijd op het zo goed mogelijk uitvoeren van de opdrachten die onze klanten ons toevertrouwen. We besteden hier zo veel tijd aan dat het moeilijk werd om de snelle evolutie in de ICT-wereld op te volgen,” vertelt Managing Director Dino Naegels. “Daarnaast lag alle kennis van onze ICT-infrastructuur bij slechts één medewerker. Een situatie die ons heel kwetsbaar maakte. Daarom zijn we zoek gegaan naar een externe partner die de goede werking van onze ICT kon garanderen.”

Persoonlijke samenwerking
“Met Smartsys hebben we een partner gevonden die veel meer is dan alleen een ICT-leverancier,” zegt Dino Naegels. “De samenwerking met Smartsys verloop niet alleen efficiënt, maar is vooral ook heel persoonlijk. We voelen dat de experten van Smartsys alles onder controle hebben en dat geeft ons een goed gevoel. Smartsys zorgt voor een veilige en stabiele ICT-omgeving. We kunnen ons voortaan dan ook vollledig op onze eigen activiteiten concentreren. Dit bespaart ons veel tijd en een pak kopzorgen.