SmartMeet

Een slimme geïntegreerde vergaderzaal

Een comfortabele en compleet uitgeruste vergaderzaal is belangrijker dan ooit. Een deel van de medewerkers is op het bedrijf aanwezig, een ander deel werkt vanop andere locaties. Ook wanneer u met klanten praat, wilt u erop kunnen rekenen dat alles vlot en professioneel verloopt.

Smartsys tilt uw vergaderzaal naar een hoger niveau door te zorgen voor de juiste audio en video uitrusting en de integratie met uw IT-infrastructuur.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Schermen

Saaie PowerPoint presentatie behoren al enige tijd tot het verleden. Met interactieve schermen met touch kan u aantekeningen maken in uw presentatie, whiteboards sturen naar de deelnemers, samenwerken aan documenten met de deelnemers in de vergadering op hun laptop, en meer.

Audio

Een videoconferencingsysteem bestaat uit een camera, een luidspreker (al dan niet geïntegreerd) en een of meerdere microfoons. Een goede microfoon elimineert achtergrondgeluid en neemt uw stem, of die van iedereen in de vergaderruimte, helder op.

Draadloos presenteren

Draadloos presenteren verlost je van de soms rommelige verzameling kabels en adapters. Het maakt het gemakkelijker voor iedereen om de vergaderzaal te gebruiken en netjes te houden. Het is vandaag perfect mogelijk om zorgeloos beeld en geluid te streamen naar uw scherm zonder kabels.

Camera

Om uw videovergadering succesvol te laten verlopen, heeft u een kwalitatieve camera nodig. Zo zijn de juiste mensen altijd binnen bereik, waar ze zich ook bevinden en dit zonder tijd te verliezen. We kiezen een camera die past bij uw vergaderzaal zodat men uw presentatie op vanop afstand kan volgen.

Wat is SmartMeet voor uw kmo?

Modern vergaderen

SmartMeet zorgt er voor dat u alle apparatuur in huis heeft om efficiënt, professioneel en zonder frustraties online te vergaderen. We rusten uw vergaderzalen uit met de laatste snufjes, van camera’s die je door de kamer volgen tot interactieve schermen waarop u nota’s kunt nemen en presenteren.

Kies uw toestellen

Dankzij het ruime aanbod aan toestellen, helpen we u de juiste uitrusting kiezen voor uw bedrijf. Er wordt rekening gehouden met uw noden en budget om uw vergaderzalen te optimaliseren. De grootte van uw vergaderzalen en uw bestaande IT-infrastructuur zijn de belangrijkste factoren.

Totaalproject

We kijken graag naar het volledige plaatje en niet enkel uw vergaderzaal. We gebruiken onze expertise in andere domeinen om uw vergaderzaal optimaal uit te rusten en te koppelen aan uw bestaande IT-infrastructuur. Een integratie van uw meeting room in de rest van uw IT tilt uw vergaderzaal naar een hoger niveau.

Support en beheer

Geen kopzorgen meer over het onderhoud en beheer van uw vergaderapparatuur. We nemen het graag van u over. U kan ons steeds bereiken zonder lange wachttijden. Loopt er iets mis met uw SmartMeet oplossing of heeft u vragen? Dan kan u hiervoor terecht bij onze servicedesk, zowel online als telefonisch.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u zo snel mogelijk

    We houden rekening met uw privacy. Meer informatie over wat we met uw gegevens doen, staat in onze privacyverklaring.

    Op de hoogte blijven?
    Stuur me de maandelijkse nieuwsbrief van Smartsys en uitnodigingen voor seminars