Bellen met Microsoft Teams

Flexibele, geïntegreerde telefonie met Teams

Laten we meteen met de deur in huis vallen. SmartVoIP is Microsoft Teams waar u ook mee kan bellen. Echt bellen, met dezelfde functies als een telefooncentrale. SmartVoIP bundelt de nodige componenten om met één applicatie, Teams, al uw communicatiemiddelen te groeperen.

Of u nu wil chatten, videobellen, samenwerken of bellen… met Teams kan u altijd en overal aan de slag.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Waarmee we u kunnen helpen

Telefooncentrale

We breiden uw Microsoft 365-omgeving uit met Phone system of business.
Dit voor een vaste prijs per maand per gebruiker.

Abonnementen

Per gebruiker kiest u het meest geschikte abonnement: nationaal of internationaal.
In ieder type plan zijn een aantal belminuten inbegrepen die gegroepeerd worden voor heel uw onderneming.

Toestellen

Het gebruik van SmartVoIP is eenvoudig. U kan kiezen om gecertificeerde Teams telefoontoestellen in te zetten, gebruik maken van een softphone op uw pc met headset of uw smartphone.

Support en beheer

De servicedesk van Smartsys is altijd beschikbaar als u of uw medewerkers vragen hebben over SmartVoIP of als er wijzigingen nodig zijn.

De voordelen van SmartVoIP

Flexibel en schaalbaar,

SmartVoIP is een uitbreiding op uw Microsoft of Office 365 abonnement. Net zoals dit abonnement is SmartVoIP maandelijks opzegbaar. Vertrekt er een medewerker, dan deactiveren we het abonnement. Komen er nieuwe medewerkers bij, kunnen we snel nieuwe gebruikers aanmaken.

Overal bereikbaar

Met Teams kan u overal aan de slag en op bijna ieder toestel. Werkt u op kantoor, in uw home office of op een andere locatie? U heeft overal dezelfde functionaliteit. Zelfs als u onderweg bent, kan u uw smartphone gebruiken om telefoons te behandelen van uw vast nummer. Overal wil overigens niet zeggen dat u altijd bereikbaar bent, dat kiest u natuurlijk helemaal zelf.

Ruime keuze aan toestellen

Wilt u een basistelefoon zoals u altijd gewend bent? Een Teams-telefoon met extra groot scherm? Of een kwalitatieve headset? Onze Smartsys medewerkers hebben verschillende toestellen getest en kunnen u hierover zeker adviseren.

Geïntegreerd

Heel veel ondernemingen gebruiken Microsoft Teams om te communiceren met collega’s, leveranciers en klanten. Door de SmartVoIP functionaliteit toe te voegen, kunnen uw medewerkers ook telefoneren met dezelfde applicatie waarmee ze chatten, videogesprekken voeren en samenwerken. Handig toch!

Smartsys helpt u op weg

We begeleiden u van a tot z om uw omgeving op te zetten en in te richten naar uw wensen. We zorgen ervoor dat uw huidige telefoonnummers worden overgezet, dat de SmartVoIP-omgeving wordt ingericht, dat uw medewerkers in de correcte groepen terecht komen,… Andere integraties zoals een parlofoonfunctie of collaboration room zijn ook mogelijk.

Support en beheer

We zijn geen grote telco-maatschappij, we zijn zelfs geen telcoprovider. Onze servicedesk is eenvoudig te bereiken zonder ellenlange keuzemenu’s. Heeft u vragen over de werking van SmartVoip, loopt er iets mis of wilt u een aanpassing? Dan kan u hiervoor terecht bij onze servicedesk.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u zo snel mogelijk

    We houden rekening met uw privacy. Meer informatie over wat we met uw gegevens doen, staat in onze privacyverklaring.

    Op de hoogte blijven?
    Stuur me de maandelijkse nieuwsbrief van Smartsys en uitnodigingen voor seminars