Soft- en hardware

Soft- en hardware

Op zoek naar de juiste hard- en/of software? Wij selecteren en testen de producten van onze partners zorgvuldig. Zo bouwen we een duurzame relatie op met hen en bieden we uw bedrijf alleen het allerbeste aan.

Bovendien hoeft deze kwaliteit zeker geen meerprijs te betekenen. Dankzij de uitgebreide testperiode kennen onze experten de producten door en door en bieden ze de beste service, ook na verkoop.

Contacteer ons

Ons aanbod

Server, opslag en netwerk

Wij hebben experten in huis voor hardware, software en andere diensten die samen op zoek gaan naar het juiste pakket voor uw bedrijf. Geef uw medewerkers altijd en overal alles bij de hand om hun werk zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Beveilig uw data tegen aanvallen en verlies. Selecteer samen met ons kwaliteitsvolle hardware binnen uw budget.

Conctacteer ons voor meer informatie

Virtualisatie

Dankzij virtualisatie is uw bedrijf niet langer afhankelijk van een fysieke server. Al uw bestanden worden op verschillende plaatsen opgeslagen en gesynchroniseerd. Wanneer een technisch defect zich zou voordoen, merken uw medewerkers hier niets van. Bovendien liggen de aankoopprijs en het elektriciteitsverbruik lager.

Conctacteer ons voor meer informatie

Back-up en replicatie

Dataverlies door een technisch defect, menselijke fout of hack is voor elk bedrijf een nachtmerrie. Om te voorkomen dat gegevens verloren gaan, raden we aan regelmatig een back-up te maken. U kiest zelf wanneer dit gebeurt en hoe geautomatiseerd dit verloopt. Ook uw volledige website houden we graag bij als replicatie.

Conctacteer ons voor meer informatie

Beveiliging

Natuurlijk doen we er alles aan om een inbreuk te voorkomen. Zo zorgt u ervoor dat uw gegevens niet bij de foute mensen terechtkomen. Verlies zelf geen tijd aan onnodige of onveilige wachtwoorden. Wij beveiligen uw bedrijfsnetwerk tegen ongewenst bezoek.

Conctacteer ons voor meer informatie

Hardware

U wenst uw medewerkers ook letterlijk alles in handen te geven om efficiënt te kunnen werken. Wij hebben een breed scala toestellen in ons assortiment. Onze experten konden een uitgebreide productkennis opbouwen doordat we deze toestellen ook langdurig testen. We hangen niet af van bepaalde merken en bieden dus de perfecte hardware voor uw bedrijf en budget.

Conctacteer ons voor meer informatie

Licentiebeheer

Licenties die ongebruikt blijven, verloren gaan of niet tijdig van eigenaar veranderen kunnen veel geld en tijd opslorpen. Wij helpen u alle licenties te beheren en ondersteunen uw softwaremanagement. Zo behoudt u de controle over uw budget en hoeft u zich geen zorgen te maken over de regelgeving. Samen gaan we op zoek naar de meest voordelige formule.

Conctacteer ons voor meer informatie

Wilt u meer informatie?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u zo snel mogelijk om u de nodige informatie te geven.

    Ik wil meer informatie over:
    Server, opslag en netwerkVirtualisatieBack-up en replicatieBeveiligingHardwareLicentiebeheer

    We houden rekening met uw privacy. Meer informatie over wat we met uw gegevens doen, staat in onze privacyverklaring.

    Op de hoogte blijven?
    Stuur me de maandelijkse nieuwsbrief van Smartsys en uitnodigingen voor seminars