Al uw IT aan een vaste prijs per maand

Gedaan met vervelende verrassingen

Weet u graag op voorhand hoeveel budget u maandelijks aan de kant moet houden om de goede werking van uw IT-infrastructuur te kunnen garanderen? Wilt u op het einde van de maand niet voor verrassingen komen te staan? Dat begrijpen we. Daarom bieden wij u een vaste prijs per gebruiker per maand. Zo is uw IT niet langer een blinde kost, maar perfect voorspelbaar.

Ik wil een vaste prijs per maand betalen voor mijn IT
 

Ontvang een gratis
IT-audit

Zullen we eerst even gratis uw IT-infrastructuur onder de loep nemen?

Vooraleer we u een vaste prijs per gebruiker per maand kunnen aanbieden voor het onderhouden en monitoren van uw IT-infrastructuur, bekijken we graag eerst even uw huidige IT-infrastructuur.

Met welke hard- en software werkt u momenteel? Hoe worden uw gegevens beveiligd? Werkt u al in de cloud? Werken uw medewerkers wel optimaal samen? Het zijn maar enkele van de vragen die we samen met u overlopen.

Verwacht u aan:

 • Een interactieve analyse die u uitdaagt om na te denken over de rol van IT in uw bedrijf
 • Een concrete lijst met actiepunten die de werking van uw bedrijf efficiënter maakt

Vraag uw gratis audit nu aan!   

  We houden rekening met uw privacy. Meer informatie over wat we met uw gegevens doen, staat in onzeprivacyverklaring.

   

  Hoe we tot een vaste prijs per maand komen

   

  1. We nemen gratis een kijkje

  Het kan nooit kwaad om even na te denken over uw IT-infrastructuur, toch? Wie weet stelt u vast dat u veel efficiënter en sneller kunt werken of misschien zijn uw gegevens niet optimaal beschermd.

  In een halve dag brengen we uw volledige IT-infrastructuur in kaart. Hoe we dat doen? Heel eenvoudig. We stellen u een reeks vragen die u zonder enige voorbereiding kunt beantwoorden. Op basis daarvan stellen we (indien nodig) een lijst op met concrete actiepunten om uw IT-infrastructuur te verbeteren. Wat mag dat kosten? Niets, we komen gratis bij u langs.

   

  2. Optimaliseren, indien nodig

  Zijn er actiepunten die u meteen wenst aan te pakken? Dan helpen we u daar uiteraard graag mee verder. We optimaliseren uw IT-infrastructuur waar nodig.

  Wenst u liever nog even te wachten om uw IT onder handen te nemen of is er niet meteen een optimalisatie nodig? Geen probleem, we geven u enkel advies en verplichten u tot niets.

   

   

  3. Monitoring en onderhoud

  Eens we zicht hebben op uw IT-infrastructuur en indien gewenst enkele optimalisaties hebben doorgevoerd, kunnen we u een vaste prijs per gebruiker per maand aanbieden voor het onderhouden en het monitoren van uw IT-infrastructuur.

  Geen verrassingen op het einde van de maand en geen addertjes onder het gras. Zo hoeft u zich niks meer van uw IT aan te trekken. Voortaan kunt u zich volledig concentreren op wat echt belangrijk is in uw bedrijf.

   

  4. U mag ons altijd bellen

  Is er een probleem, zou u graag iets aanpassen of heeft u gewoon nood aan wat advies? We staan dag en nacht voor u paraat. Onze helpdesk beantwoordt met plezier uw vragen en helpt u meteen verder.

  Indien mogelijk, dan doen we dit via remote support. Indien niet, dan komen we snel even bij u ter plaatse.

   

  5. Jaarlijkse update

  Uw bedrijf verandert, maar ook de technologie staat niet stil. Daarom raden we aan om jaarlijks even met u samen te zitten. We bekijken samen met u of uw IT-infrastructuur nog steeds aan uw noden voldoet of zijn er toch enkele zaken veranderd die ook om een IT-update vragen? Is er nieuwe hard- of software op de markt die uw de werking van uw bedrijf kan vereenvoudigen?

  U merkt het, we zijn opnieuw bij stap 1. Maak u geen zorgen, ook nu nemen we uw IT opnieuw volledig gratis onder de loep. Even nadenken over uw IT-infrastructuur kan geen kwaad, toch?

   

   

  Wenst u meer informatie?

   

   

  Heeft u nog vragen? Weet u niet zeker of die gratis audit wel iets voor u is?
  Wij geven u met veel plezier meer informatie.

    

   We houden rekening met uw privacy. Meer informatie over wat we met uw gegevens doen, staat in onze privacyverklaring.