Werk als een team

Laat uw team nog beter samenwerken

Werk efficiënt samen als team dankzij onze cloudbased software. Maak het uw teamleden mogelijk informatie te ontdekken, te delen en er samen aan te werken. Communiceer via Microsoft Teams en verbeter uw klantenrelaties dankzij CRM.

Contacteer ons voor meer informatie

Hoe efficiënter samenwerken?

Informatie delen en toegankelijk maken

Beheer uw documenten en projecten op een centrale plaats en maak ze voor elke werknemer eenvoudig toegankelijk. Via de smartphone, tablet of laptop heeft elke werknemer alle informatie in handen om op eender welke plaats aan de slag te gaan. Smartsys integreert de cloudbased software die het beste bij uw bedrijf past. Dankzij Sharepoint, OneDrive voor Bedrijven, Dropbox of OneNote bent u in geen tijd flexibel aan het werk.

Conctacteer ons voor meer informatie

Altijd en overal in contact blijven met elkaar

Zoek niet langer naar een moment waarop iedereen op kantoor aanwezig is. Met Microsoft Teams kunt u chatten, online vergaderen en uw scherm delen in enkele muisklikken. Sta altijd en overal in contact met uw medewerkers. Het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding. Wij maken u wegwijs in het gebruik van de software.

Conctacteer ons voor meer informatie

Klantenrelaties efficiënt beheren

Speel in op wat uw klanten echt willen. Breng alle informatie over uw klanten en prospecten samen in het Microsoft CRM-systeem en verstevig uw klantenrelaties. Zonder grote investeringen professionaliseert u het verkoopproces en de effectiviteit van marketingacties.

Conctacteer ons voor meer informatie

Wenst u meer informatie?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u zo snel mogelijk om u de nodige informatie te geven.

    We houden rekening met uw privacy. Meer informatie over wat we met uw gegevens doen, staat in onze privacyverklaring.

    Op de hoogte blijven?
    Stuur me de maandelijkse nieuwsbrief van Smartsys en uitnodigingen voor seminars