E-mailhandtekeningen

Beheer uw e-mailhandtekeningen centraal

Laten we even veronderstellen dat in een onderneming met 20 werknemers iedere werknemer elke dag 10 e-mails verzendt. Op 1 week tijd zijn dit dus 1.000 e-mails en dus ook 1.000 weergaves van de e-mailhandtekening bij uw klanten, leveranciers en prospecten. Dan zorgt u er maar beter voor dat die e-mailhandtekening in orde staat bij iedereen, niet? Inderdaad. Maar hoe zorgt u ervoor dat dit vlot verloopt? U raadt het al: door de e-mailhandtekeningen centraal te beheren.

Ik wil een gratis offerte →

Waarom kiezen voor een centraal beheer?

Er zijn verschillende redenen om uw e-mailhandtekeningen centraal te beheren. In deze blog leest u er alles over. Hieronder hebben we de belangrijkste voordelen voor u samengevat.

Consistentie

Smeek uw medewerkers niet langer om hun e-mailhandtekening aan te passen wanneer dat nodig is. U beslist zelf welke handtekening op welk moment door welke afdeling gebruikt moet worden. Zo stralen alle medewerkers eenzelfde consistente boodschap en merkbeleving uit.

Extra marketingkanaal

Heeft u een event gepland of wilt u tijdelijk een bepaald product of dienst extra in de verf zetten? Zet het dan in uw e-mailhandtekening. Het is een extra marketingkanaal om uw boodschap over te brengen én de meeste ontvangers openen en lezen het ook effectief.

Altijd identiek

De kans is groot dat u uw e-mailhandtekening instelt op uw laptop of desktop met het logo van uw onderneming. Dat wil niet zeggen dat die e-mailhandtekening er identiek uitziet als u een mailtje stuurt via uw smartphone, browser of vanop uw pc thuis. Wanneer u centraal uw e-mailhandtekening beheert, wordt deze altijd en vanop eender welk apparaat identiek weergegeven.

Op maat

Maak een handtekening aan voor intern of extern gebruik, voor verschillende afdelingen of groepen, per taalgebied of enkel voor een aantal medewerkers. Zo beschikt elke werknemer over een e-mailhandtekening op zijn of haar maat zonder dat hij of zij er iets voor hoeft te doen.

Wat heb ik nodig?

Om uw e-mailhandtekeningen centraal te beheren heeft u specifieke software nodig.
Wij raden u aan Exclaimer te gebruiken, aangezien dit perfect geïntegreerd is met Office 365.

 

Hoe werkt de software?

In amper 4 stappen gaat u aan de slag:

Stap 1

U opent Exclaimer in uw internetbrowser.

Stap 2

U maakt een of meerdere handtekeningen aan via een handige editor waarvoor u geen technische kennis nodig heeft.

Stap 3

De contactgegevens van uw gebruikers worden opgehaald uit Office 365. Zo weet u zeker dat iedere gebruiker de juiste handtekening gebruikt.

Stap 4

Als een gebruiker een e-mail verzendt, ongeacht vanaf welk apparaat, wordt de correcte handtekening toegevoegd.

Meer informatie over Exclaimer for Office 365 vindt u in onderstaande filmpje.

 

Ontvang vrijblijvend een offerte

Wilt u uw e-mail handtekeningen centraal beheren? Vul dan even het onderstaande formulier in en we sturen u geheel vrijblijvend een offerte.

  Gebruikt u Office 365 of niet? (verplicht veld)
  JaNee

  Gebruikt u een Exchange server? (verplicht veld)
  JaNee

  Hoeveel gebruikers telt uw onderneming? (verplicht veld)

  We houden rekening met uw privacy. Meer informatie over wat we met uw gegevens doen, staat in onze privacyverklaring.